Jabra Direct

Så du kan regne med alle opkald

Jabra Direct er gratis PC-software, der gør opkaldskontrol muligt på Jabra USB-enheder med de fleste softphones. Det indeholder også funktioner, så du kan tilpasse din Jabra-enhed, forbedre din enhed med firmware-opgraderinger og tilbyder et Dashboard med statusangivelse, så du kan være sikker på, at alt er klar til næste opkald.

Indeholder nu Jabra Intelligent Call Transfer.

Download til PC
VERSION # | 13.04.2015

Udgivelsesbemærkninger | Dataark

På udkig efter Jabra-software til Mac? Klik her

Klarstatus

Med Jabra Direct bliver det lettere og sikrere at foretage og modtage opkald via softphone på Jabra USB-lydenheder.
Jabra Direct har et brugervenligt betjeningspanel, der let åbnes via Jabra Direct J-ikonet i notifikationsområdet i Windows. Betjeningspanelet viser status for tilslutningen mellem headset og softphone, så du ved, at hele systemet er klar til opkald.

Tilpasning af headset

Med Jabra lydenheder bliver headsettet et personligt arbejdsredskab. Klik på den enhed, du bruger, på betjeningspanelet, for at gå til Jabra Direct forsiden, hvor du kan tilpasse headsettets funktioner. Det er en let genvej til at administrere de indstillinger, du bruger oftest – f.eks. aktivering/deaktivering af stemmevejledning, justering af touchskærmens lysstyrke eller ændring af lydindstillinger.

FÅ FULD KONTROL OVER DIN ARBEJDSPLADS

Nu er det let at viderestille opkald modtaget på pc'en via Skype for Business eller Lync til din smartphone. Ideelt, hvis du er på vej ud ad døren eller har brug for at gå væk fra skrivebordet. Funktionen fås med Jabra Evolve 40 og 80 headset og den nyeste version af Jabra Direct.

Læs mere om Jabra Evolve serien og Jabra Intelligent Call Transfer

Læs mere

Datablad

Se databladet for at få en liste over kompatible softphones

Download

Find support

Quick Start Guides, videoinstruktioner, download af firmware og meget andet.