Musik

Jabras trådløse udvalg af produkter til musik giver dig frihed til at tage musikken med hvor som helst. Få fordybende lyd i et rent, skandinavisk design, der bringer dybde og klarhed frem i din musik. Vores trådløse hovedtelefoner og højttalere er fremstillet til bevægelse og er brugervenlige.

 

Jabra Halo Free

Jabra Halo Free er Bluetooth® hovedtelefoner, der bliver siddende på plads hele dagen – uanset hvad du laver.
kr 599,00

Jabra Halo Fusion

Jabra Halo Fusion Wireless er et avanceret Bluetooth® headset til samtaler og musik i én løsning - brugervenligt og behageligt at have på.
kr 449,00

Jabra Move Wireless

Rent skandinavisk design møder krystalklar digital lyd. Få den perfekte pasform med den ultralette og behagelige hovedbøjle. Vælg blandt tre moderne farver: Cayennepeber (rød), kobolt (blå) og kul (sort).
kr 799,00

Jabra Rox Wireless

Ikke flere ledninger - nyd blot den gode Dolby®-lyd. Let, holdbart og behageligt. Når du er færdig, kan du sætte de særlige ørepudemagneter sammen for at spare batteri.
kr 999,00

Jabra Step Wireless

Drop ledningerne og bliv trådløs. Stereolyd i høj kvalitet i et vandtæt og let design. Kontroller din musik direkte fra ørepuderne. Find en sikker og naturlig pasform med et udvalg af EarGels™ og GelHooks™
kr 599,00

Jabra Vega

Forstærk din musikoplevelse med hi-fi-højttalere
kr 2.299,00

JABRA NYHEDSBREV