Få mere ud af UC med Jabra

En unified communications løsning er kun ligeså god som de headset/ speakerphones, din virksomhed anvender. Jabra hjælper jer med at få den bedste oplevelse. Jabra lydenheder er plug-and-play og giver integreret opkaldskontrol med alle førende UC platforme.

Er din virksomhed ved at teste en UC løsning? Hvis ja, er der mulighed for at teste Jabra lydenheder ved at benytte vores tilbud om at teste op til 5 Jabra enheder.

Test op til 5 Jabra enheder

Opdag det fulde potentiale ved UC. Send din forespørgsel på at teste 5 Jabra lydenheder.

Dette tilbud gælder for virksomheder med minimum 100 potentielle headsetbrugere. Se betingelser og vilkår.

Er der mindre end 100 potentielle headsetbrugere i din virksomhed? Kontakt os for et tilbud .

Alle forespørgsler vil blive kvalificeret af Jabra. Læs vilkår og betingelser.

UC Solution

number of headsets

Betingelser og vilkår

Deltagelse i Jabra pilotprojekt ("5fortest") er begrænset til organisationer med mere end 100 potentielle headsetbrugere, som i øjeblikket kører et pilotprojekt med enten en Cisco, Microsoft, Avaya, Unify, Alcatel-Lucent eller Aastra UC-løsning.

Max. 1 tilbud per organisation. Alle krævede VoIP software licenser er deltagerens, UC-producentens eller forhandlerens ansvar. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter fra Jabra.

Efter endt prøveperiode skal produkterne leveres tilbage eller købes med mindre andet aftales.

Tilbuddet gælder til den 31. december 2018 – og kan ikke kombineres med andre tilbud fra Jabra.

Kun ét tilbud pr. virksomhed pr. land

Jabra forbeholder sig retten til at stoppe tilbuddet eller ændre betingelserne uden varsel. Tilbuddet tilhører alene Jabra – og ethvert brug af uautoriserede parter, uden mundtlig eller skriftlig aftale med Jabra, er forbudt.