MENU
attributes/any(a: a eq 'Product_Portfolio|Jabra') and (attributes/all(a: a ne 'Meta_Refurbished|True') or attributes/any(a: a eq 'Meta_Accessorytype|17'))

Studierabat

Bekræft, at du er berettiget, og få din Jabra-rabat

Arbejd hårdt. Spil hårdere.

Det er hårdt arbejde at studere. Rigtig hårdt. Og her hos Jabra ved vi en ting eller to om hårdt arbejde og engagement. Vi ved også, at uden næste generation af studerende, vil vi ikke have næste generation af designere til at skabe vores intuitive produkter. Eller teknikere til at udvikle vores verdensførende teknologier. Eller marketingmedarbejdere til at fortælle verden om dem.

Derfor vil vi gerne tilbyde dig en særlig rabat på din næste ordre – som et lille tegn på, at vi sætter pris på alle de timer, du lægger i din uddannelse. Vi har det, du skal bruge – uanset om du er på udkig efter et brancheførende, professionelt headset til at passe dine studier eller et par suveræne 100 % trådløse earbuds til at lytte til din musik og spille dine spil.

En studerende, der bruger et Jabra-headset
En studerende, der bruger et Jabra-headset

Hårdt arbejder betaler sig

Det er ikke nemt at studere – og heller ikke billigt. Når du har betalt for lærebøger, transport, husleje, forplejning og eventuelle undervisningsafgifter (og skrabet nok sammen til at par drinks fredag aften), så er der ikke så meget tilbage.

Studerende kan få stor glæde af Jabra-produkter, men vi forstår godt, at de ikke står øverst på listen, når der skal lægges et budget. Derfor er vores studierabat en af de bedste, du kan finde – betydelig over de normale 10 eller 15 %. Du kan se den som en måde, vi siger tak til dig på. For uden uddannelse og gode hoveder som dit ville teknologier som vores ganske enkelt ikke findes.

Få studierabat

Ansvarsfraskrivelse
Er kun gyldig på jabra.com. For at få rabatten skal du klikke på den knap, du kan se ovenfor. Herefter skal SheerID bekræfte, at du er en aktiv studerende. Når det er bekræftet, at du er berettiget til rabatten, modtager du en e-mail med en engangskode, som du skal angive i forbindelse med betaling på jabra.com. Jabra forbeholder sig ret til at stoppe dette rabatprogram når som helst. Der er en begrænsning på maks. 1 kode pr. person pr. ordre. Studierabatten kan ikke kombineres med andre tilbud på jabra.com. Jabra er ikke ansvarlig for koder, der mistes, bliver stjålet eller udløber. Denne rabatservice leveres af SheerID, som er en tredjepartsleverandør. Jabra er ikke ansvarlig, hvis din berettigelse af en eller anden grund ikke kan bekræftes.