Jabra Evolve 80

Det bedste headset til koncentration i det åbne kontorlandskab*

Læs mere Se video

Jabra Evolve 75

Det bedste trådløse headset til koncentration i det åbne kontorlandskab*

Læs mere Se video

Overlegen aktiv støjdæmpning

Du kan slå aktiv støjdæmpning til for at eliminere lavfrekvenslyde såsom summen fra klimaanlæg. Aktiv støjdæmpning benytter avancerede mikrofoner til at monitorere og modvirke omgivende støj - op til 3 gange mere effektiv end konkurrenterne.

Falcon-IO-Logo-2016

Elegante headsets forbedrer produktiviteten for en ny virksomhed, der arbejder med sociale medier.

Alle nye medarbejdere får en Evolve 80.

"Evolve 80 var det bedsteheadset for os - med den rette support, service og produktgaranti taget hånd om. Det har været perfekt for os her hos Falcon.io."

Berkant Kamilov, leder - Norden/Benelux, Falcon.io Kundehistorie

Jabra Evolve-serien

En række af professionelle headset, der forbedrer produktiviteten i det åbne kontorlandskab.

Sammenlign modeller

*Referencen åbent kontor defineres som et kontormiljø, hvor et certificeret UC-headset anvendes til kommunikation. For at et headset kan have UC-certificeringsmærkaten, skal det imødekomme strengt definerede overholdelseskrav, der er sat og godkendt af de relevante Unified Communication (UC) forhandlere.

Jabra Evolve 80 og Evolve 75 er professionelle headsets, der er udviklet til at eliminere forstyrrelser på baggrund af støj og afbrydelser. Støjdømpning af høj kvalitet (aktiv støjdæmpning og passiv støjdæmpning) kombineret med en integreret busylight-funktion hjælper med til at skabe en personlig koncentrationszone for brugeren.

De to headsets er professionelle UC-certificerede headsets, fremstillet til både til opkald og musik. En høj opkaldskvalitet opnås med en støjdæmpende mikrofonarm - og en fantastisk musikoplevelse fås af højttalere og ørekopdesign i høj kvalitet. Desuden sikrer Hybrid ANC-teknologi ved hjælp af 4 mikrofoner en høj ANC-ydeevne.