Bliv inspireret omkring den moderne arbejdsplads

Den 22. marts 2018 vil vi i løbet af formiddagen komme hele vejen rundt med fokus på, hvordan man teknisk kommer godt i gang og får opbygget en løsning, der har tænkt infrastruktur, sikkerhed samt brugervenlighed ind. Der vil desuden være mulighed for at tage en personlig dialog med personer fra bl.a. Microsoft, Cortex Consult og Headset.dk.

Vi vil besvare spørgsmål såsom, hvordan du får etableret den moderne arbejdsplads med Skype for Business? Og hvordan du kommer teknisk godt i gang og får en løsning, der har fokus på infrastruktur, sikkerhed samt brugervenlighed? Disse spørgsmål samt mange flere bliver besvaret til vores spændende formiddagsevent på Jabra’s hovedkontor.

Deltag ved at tilmelde dig på nedenstående webformular. Du vil automatisk være med i lodtrækningen om et Jabra Elite 65t headset ved din deltagelse. Vinderen bliver trukket på dagen.  

Du kan tilmelde dig på nedenstående webformular.

 

Agenda

08:30 -
09:15

Registrering og morgenmad

09:15 -
09:20

Tim Franklev byder velkommen

09:20 -
09:50

Skype for business & Teams – Lær om de mange muligheder for bedre kommunikation internt & et effektivt arbejdsmiljø med Teams.

Microsoft
Jesper Frisgaard

09:50 -
10:10

Infrastruktur – Hvilke udfordringer findes i infrastrukturen, når et projekt med fokus på moderne arbejdsplads påbegyndes? Er dit netværk & Internet klar til presset? Emner som implementering strategi, Sikkerhed, GDPR, Ransomware og backup af office365 bliver gennemgået.

Headset – Skab et bedre arbejdsmiljø med de rigtige headset med et helt nyt servicekoncept, der har fokus på funktionalitet og produktivitet.

Cortex
Thomas Lysthøj

Headset.dk
Tim Franklev

10:10 -
10:30

Organisatorisk Implementering af Skype for Business og Teams – værdien af IT-værktøjer som Skype for Business og Teams, skabes ikke i IT-afdelingen, men ude i forretningen. Hør vores bud på hvad der skal til for at få lederne til at lede og brugerne til at bruge, så vi får skabt synlige og markante resultater.

UC Change

Per Hesthaven

10:30 -
10:45

Kaffepause

10:45 -
11:00

Implementering – Kundehistorie om IF’s egen erfaring med implementering af Skype for Business & Teams

IF forsikring
Michael Malthesen

11:00 -
11:30

Den Moderne Kundeservice – Hvad med den klassiske ’omstillingsfunktion’? Få et bud på hvordan en moderne kundeservice løsning kan se ud i Skype for Business & Teams.

Competella
Bjarne Henriksen

11.30 -
12:00

UC adoption i organisationer – Organisatorisk Implementering af Skype for Business & Teams. Spændende indlæg om hvordan brugen af Skype & Teams skaber værdi, så lederne kan lede og brugerne kan bruge.

Jabra
Steen Marquard

12:00 -
13:00

Frokost og netværk

Praktisk information

Sted
GN Audio, Jabra
Lautrupbjerg 7
2750 Ballerup
Tilmelding
Anvend webformularen for at tilmelde dig.

Sidste frist for tilmelding er den 12. marts 2018. Bemærk, tilmelding sker efter først til mølle princippet, da vi har et begrænset antal pladser.

Hvis du efter tilmelding bliver forhindret i at komme, bedes du give besked til gsoerensen@jabra.com hurtigst muligt og senest 24 timer før.

Tilmelding

Tilmeld dig arrangementet ved at udfylde formularen:

Har du nogen allergier, vi skal være opmærksomme på?