Jabra Speak-serien

Konferenceopkald gjort simple; samarbejde gjort nemt.

Jabra Speak 810

Speak 810 er den professionelle, intuitive, USB-kompatible speakerphone til telefonkonferencer i mødelokaler. Med forbindelse til smart-enheder og bærbare computere via USB, Bluetooth® og 3,5 mm jackstik kan du oprette forbindelse på få sekunder for at holde dit mødeprogram på rette kurs og holde alle mødedeltagere engageret.

Fra kr 5.611,00

Læs mere

Jabra Speak 710

Nyd lyd af høj kvalitet i et førsteklasses, transportabelt design til dine opkald og musik med Jabra Speak 710 speakerphonen. Den første professionelle og personlige konferenceenhed med højttalere med HiFi-lyd til krystalklare samtaler og musikafspilning.

Fra kr 2.561,00

Læs mere

Jabra Speak 510

Speak 510 er en personlig, brugervenlig speakerphone til telefonmøder med både USB- og Bluetooth®-forbindelse til effektive og produktive telefonmøder når som helst og hvor som helst. Med Jabra link 370 USB-adapter* (ekstra tilbehør), der giver dig trådløs frihed op til 30 meter. Leveres med en beskyttende rejsetaske.

Fra kr 1.099,00

Læs mere

Jabra Speak 410

Speak 410 er den brugervenlige speakerphone til personlige telefonmøder med nem USB-forbindelse til effektive UC-møder, når som helst og hvor som helst. Leveres med en beskyttende neoprenpose til at holde den fri for ridser og gøre den ideel til transport.

Fra kr 980,00

Læs mere

Kontakt salgsafdelingen vedrørende dette produkt

Udfyld formularen, og vores salgsteam vil vende tilbage til dig inden længe.

Hvor mange højttalere ønsker I at implementere?

Jeres telefoniplatform

Mere information