Jabra Pro 9400

Jabra PRO 9400

Professionelt trådløst headset, der kan forbindes til alle dine telefoner. "DECT security" certificeret med Jabra-patenteret, sikker headset-til-base parringsproces. Tydelige samtaler selv i støjfyldte kontormiljøer.

 • Ét headset til alle telefoner – tag indgående samtaler via mobiltelefon, bordtelefon eller softphone
 • Enestående lyd – støjreduktion for de klareste opkald *
 • Trådøs frihed – op til 150 meters rækkevidde og 10 timers taletid
Test det gratis Tilpas og køb Tilpas og køb* Større ørepuder er til rådighed som tilbehør for forbedret beskyttelse mod støj.

Krystalklar lyd i opkald - på bordtelefon, smartphone og softphone

Hvorfor skal du vælge en trådløs model?

Kort fortalt: Konkrete forretningsmæssige fordele. Og det er vi ikke de eneste, der mener. Benchmark Portals gennemførte en undersøgelse af Brother Internationals tekniske support, da de gik over til trådløse headset:

"Trådløse headset er måske den mest fornuftige investering, man kan foretage:"

 • Kortere samtaletid: Den gennemsnitlige samtaletid gik fra 19,5 minutter til 14,4 minutter - en besparelse på 26,2%
 • Færre viderestillinger: I undersøgelsen faldt viderestillinger med 62,7% – og det giver et afkast på headsetinvesteringen på 1.353%
Undersøgelsen konkluderer:

“Ved at gå fra ledningsheadset til en trådløs løsning kunne det tekniske supportcenter for kontorudstyr realisere en række fordele, både i form af konkrete økonomiske besparelser og i form at mere tilfredse medarbejdere. Fra økonomidirektøren til supportmedarbejderne vandt alle fordele - og især kunderne.

Download rapporten her

Et headset til alle telefoner

Besvar alle opkald på samme headset. Du kan tilslutte det til din bordtelefon, mobiltelefon og softphone - på samme tid. Du styrer flere opkald på den innovative og brugervenlige touchskærm eller touchpad. Den leveres med SmartSetup-guide, der guider dig gennem tilslutningsprocessen.

Suveræn lydkvalitet

Hvis du tilbringer en stor del af din arbejdsdag på telefonen, kan klar lyd i samtalen være altafgørende for, om aftalen kommer i hus. Få markedets bedste støjdæmpning og beskyttelse af hørelsen. Dine opkald går klart igennem - selv i et støjfyldt kontormiljø.

 • Noise Blackout™: Ørepuderne og mikrofonen er specialdesignet til at fjerne baggrundsstøj.
 • Digital Signal Processing og HD Voice gør dine samtaler mere naturtro og livagtige.
 • SafeTone™ teknologien skærer automatisk uventede og særligt høje lyde væk, så din hørelse skånes.

Hør forskellen med Noise Blackout

HD-lyd FRAHD-lyd TIL

Hør forskellen med HD-lyd

HD-lyd FRAHD-lyd TIL

Komplet trådløs frihed

Med trådløs DECT-teknologi kan du frit bevæge dig op til 150 meter væk fra skrivebordet, uden at samtalen afbrydes. Du kan besvare og afslutte samtaler via fjernbetjening, når du står et andet sted på kontoret. Med op til 10 timers batteritid behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Vores sikreste DECT trådløse headset

 • Overholder de seneste sikkerhedskrav fra DECT-standarden, konstrueret til at sikre mod aflytning.
 • Med den Jabra-patenterede parring fra headset til basen undgår du risikabel parring gennem luften, så du beskytter dine samtaler.
[{"Name":"Boom arm style","Title":"Støjdæmpning","Summary":"","Options":[{"Title":"Høj","Value":"Flex"},{"Title":"Middel","Value":"Midi"}]},{"Name":"Receive sound","Title":"Højttalere","Summary":"","Options":[{"Title":"Mono","Value":"Mono"},{"Title":"Duo","Value":"Duo"}]},{"Name":"Display","Title":"Jeg har også brug for...","Summary":"","Options":[{"Title":"Berøringsskærm","Value":"Yes"}]},{"Name":"Wireless Technology","Title":"Jeg ønsker at kunne tilslutte til...","Summary":"","Options":[{"Title":"Mobiltelefon","Value":"Bluetooth"}]}]
{{selection.title}}

Jabra Pro 9400

Et trådløst headset, der giver medarbejdere mulighed for at modtage opkald på mobiltelefonen, bordtelefonen og softphonen samtidig
{{'... og {0} flere' | format:(selections.length - 1)}}
Midlertidigt udsolgt. Forventet levering inden for 10-15 dage.

Oversigt over funktioner

Forbindelse til flere enheder

Håndtér alle dine opkald fra et enkelt headset - uanset om det er din bordtelefon, softphone, mobiltelefon og tablet.

HD-lyd/ bredbånd

HD-lyd giver dig realistiske, dynamiske samtaler. Du behøver ikke anstrenge dig for at høre, hvad den anden person siger.

Tal uden ubehag

 • Find den perfekte pasform med det lette, ergonomiske headset med bløde ørepuder, justerbar hovedbøjle og mikrofonarm. Dit headset vil være behageligt at anvende hele dagen lang. Som ekstraudstyr kan købes større ørepuder, der giver eliminering af passiv støj i området 3-5 dB og bedre komfort.
 • Som ekstraudstyr kan købes større ørepuder, der giver eliminering af passiv støj i området 3-5 dB og bedre komfort.

150 meters trådløs frihed

DECT teknologien sikrer en rækkevidde på op til 150 meter. Du kan bevæge dig frit rundt og foretage andre ting på kontoret, samtidig med, at du fører en samtale.

UC plug-and-play

Fungerer med alle førende UC-løsninger og softphones. Let at sætte op, tilslutte og bruge.

Klar til smartphone & tablet

Enhederne er designet med fremtidssikret teknologi, så den er kompatibel med de nyeste smartphones og tablets på markedet.

Fjernkontrol af opkald

Styr dine samtaler direkte fra headsettet. Besvar og afslut samtaler, justér lydstyrken og afbryd lyden blot ved at trykke på en knap.

SafeTone™

Jabra SafeTone™ omfatter Jabra PeakStop™ og Jabra IntelliTone™, den forbedrede teknologi til beskyttelse af hørelsen. Den begrænser helt automatisk den gennemsnitlige lydvolumen, du udsættes for i løbet af dagen, og sikrer, at den er inden for godkendte lydnormer.

Jabra softwareapplikationer

Tilpas dine indstillinger med Jabras softwareapplikationer. Du får fuld integration og fjernkontrol med den seneste generation af softphones.

Certificeret sikker DECT

 • Overholder DECT sikkerhedskravene til sikring mod aflytning.
 • Med den Jabra-patenterede parring fra headset til basen undgår du risikabel parring gennem luften, så du beskytter dine samtaler.

Kontakt salgsafdelingen vedrørende dette produkt

Hvis du udruller mere end 100 headset, kan du også bruge denne formular til at anmode om en gratis prøve (omfattet af vilkår og betingelser).

Hvor mange headset regner I med at skulle udrulle?

Jeres telefoniplatform

Yderligere oplysninger

Find support

Quick Start Guides, videoinstruktioner, download af firmware og meget andet.

På udkig efter god pris?

Prøv Jabra Pro 900

På udkig efter god pris?

Prøv Jabra Biz 2300

 • Komfort hele dagen
 • Bygget til at holde
 • Bedre lyd

Bedre lyd?

Prøv Jabra Biz 2400 II

Bedre lyd?

Prøv Jabra Biz 2400 II

 • Ultra støjdæmpende mikrofon
 • Krystalklar HD- og HIFI-lyd
 • Robust og ekstra holdbar mikrofonarm