Jabra Pro 900

Jabra PRO 900

Et pålideligt, prisvenligt og enkelt, professionelt, trådløst headset med uovertruffen lydkvalitet. Fås både som DECT og Bluetooth model og har flere duo og mono modeller til både bordtelefoner og pc'er.

 • Lang rækkevidde – over 100 meter fra skrivebordet
 • Lyd i verdensklasse – HD-lyd og støjdæmpning
 • Brugervenligt – Plug-n-play med 12 timers batteritid
Test produktet gratisTilpas og køb

Nu kan alle nyde godt af den trådløse frihed med høj produktivitet

Hvorfor skal du vælge en trådløs model?

Kort fortalt: Konkrete forretningsmæssige fordele. Og det er vi ikke de eneste, der mener. Benchmark Portals gennemførte en undersøgelse af Brother Internationals tekniske support, da de gik over til trådløse headset:

"Trådløse headset er måske den mest fornuftige investering, man kan foretage:"

 • Kortere samtaletid: Den gennemsnitlige samtaletid gik fra 19,5 minutter til 14,4 minutter - en besparelse på 26,2%
 • Færre viderestillinger: I undersøgelsen faldt viderestillinger med 62,7% – og det giver et afkast på headsetinvesteringen på 1.353%
Undersøgelsen konkluderer:

“Ved at gå fra ledningsheadset til en trådløs løsning kunne det tekniske supportcenter for kontorudstyr realisere en række fordele, både i form af konkrete økonomiske besparelser og i form at mere tilfredse medarbejdere. Fra økonomidirektøren til supportmedarbejderne vandt alle fordele - og især kunderne.

Download rapporten her

Trådløst headset

Tag samtalen med ud at hente kaffe, hen til en kollega eller ind i et andet kontor. Med Jabra PRO 900 DECT-serien af trådløse headset kan du bevæge dig i en radius på op til 120 meter (100 meter for Bluetooth modeller).

Lyd i verdensklasse

Naturlig lydgengivelse kræver gode, støjreducerende højttalere, støjdæmpende mikrofon og filtrering af luftstød. Med Jabra PRO 900 får du det hele – og frit valg mellem mono- og duo-modeller.

Hør forskellen med HD-lyd

HD-lyd FRAHD-lyd TIL

Hør forskellen med Air Shock luftfilter

Air Shock FRAAir Shock TIL

Brugervenlig med batteri en hel dag

Jabra Pro 900-serien er let at installere og tage i brug. Headsettet leveres med en tilsluttet opladerbase, og enheden er klar til opkald. Op til 12 timers batteritid - én ting mindre at tænke på.

[{"Name":"Usage","Title":"Anvendelse","Summary":"","Options":[{"Title":"Computer","Value":"Computer"},{"Title":"Bordtelefon","Value":"Desk phones"}]},{"Name":"Receive sound","Title":"Højttalere","Summary":"","Options":[{"Title":"Mono","Value":"Mono"},{"Title":"Duo","Value":"Duo"}]},{"Name":"NFCNearFieldCmmunicationsPerimeterPairing","Title":"Ønsker du at kunne tilslutte til mobil?","Summary":"","Options":[{"Title":"Nej","Value":"No"},{"Title":"Ja","Value":"Yes"}]},{"Name":"Wireless Technology","Title":"Tilslutningstype med headsetbase","Summary":"","Options":[{"Title":"2G4","Value":"2G4"},{"Title":"DECT","Value":"DECT"}]},{"Name":"Certifications","Title":"Optimeret til","Summary":"","Options":[{"Title":"Microsoft Skype for Business","Value":"Microsoft"}]}]
{{selection.title}}

Jabra Pro 900

En serie af trådløse headset, der er optimeret til brug med alle førende bordtelefoner og softphones. Nogle modeller giver mulighed for parring med mobilenheder, bordtelefon og softphone.
{{'... og {0} flere' | format:(selections.length - 1)}}
Midlertidigt udsolgt. Forventet levering inden for 10-15 dage.

Kontakt salgsafdelingen vedrørende dette produkt

Hvis du udruller mere end 100 headset, kan du også bruge denne formular til at anmode om en gratis prøve (omfattet af vilkår og betingelser).

Hvor mange headset regner I med at skulle udrulle?

Jeres telefoniplatform

Yderligere oplysninger

Find support

Quick Start Guides, videoinstruktioner, download af firmware og meget andet.

Headset med ledning?

Prøv Jabra Biz 2300

Headset med ledning?

Prøv Jabra Biz 2300

 • Komfort hele dagen
 • Bygget til at holde
 • Bedre lyd

Besvar elle opkald på samme headset.

Prøv Jabra Pro 9400

Besvar elle opkald på samme headset.

Prøv Jabra Pro 9400

 • Et headset til alle telefoner
 • Suveræn lydkvalitet
 • Trådløs frihed