MENU

Din ordre opfylder betingelserne for: Gratis levering

Produkter i restordre sendes som regel inden for 2 til 3 uger

 
Indkøbskurven er tom
attributes/any(a: a eq 'Product_Portfolio|Jabra') and (attributes/all(a: a ne 'Meta_Refurbished|True') or attributes/any(a: a eq 'Meta_Accessorytype|17'))

Jabra

Optimer dit udstyr, og skab ideelle betingelser for virtuel undervisning.

Vi har stor viden om undervisning.
Hent inspiration i vores casestudier.

Klasseværelse
Fleksibel undervisning
Virtuel læring

Tiden er inde til at skabe ideelle betingelser

Skab de bedste rammer

Alt har ændret sig, hvad angår undervisning. Takket være den teknologiske udvikling kan hele holdet nu få det fulde udbytte, uanset om de studerende modtager undervisning i klasseværelset eller fra en anden lokation, via fjernundervisning.

Ved at vælge et kamera med et synsfelt på 180 grader kan du sikre, at dine studerende får det hele med (og også dig selv), og alle ord går klart igennem via en speakerphone med professionel, krystalklar lyd. Resultatet? Engagerede og fokuserede studerende.

Vi havde brug for det nyeste inden for videokamerateknologi, så vi kunne skabe en forbindelse og en samhørighed mellem vores forskellige universitetsområder.
Stuart Evans
Distinguished Service Professor, Carnegie Mellon University

Undervisningen kender ingen grænser

Klasseundervisning kan fortsætte

Blot fordi almindelig klasseundervisning ikke er muligt, betyder det ikke, at undervisningen skal gå i stå.

Vores intelligente teknologi gør det muligt for dig at undervise dine elever på sikker vis – på afstand. Du kan bevæge dig frit rundt, dele materialer med eleverne og undervise som du plejer.

Vi introducerer dit nye mobile klasseværelse: Et professionelt kamera med et synsfelt på 180 grader (med fleksible monteringsmuligheder) og en speakerphone med krystalklar lyd og pålidelig trådløs forbindelse. Og så slipper du helt for kridtstøv fra tavlen.

Virtuel læring

Too cool for school

Det behøver ikke være svært at være fokuseret og engageret, selvom du underviser på afstand. Virtuel læring er blevet meget nemmere med plug-and-play-audio og videoteknologi.

Vores enheder er konstrueret til at forbedre produktiviteten og samarbejdet, og elever og lærere vil føle sig inspirerede selv under meget lange skoledage.

Giv de studerende fremragende undervisning med lyd og video i professionel kvalitet.

Undersøgelser har vist, at 44 % af de studerende er utilfredse med lyd- og/eller videokvaliteten i forbindelse med fjernundervisning*. En optimal lyd- og videoløsning er til gavn for både lærere og studerende. Få optimale betingelser for læring ved at benytte både Jabra Evolve og Jabra PanaCast. Derved får du mulighed for at bevæge dig frit omkring i sikker forvisning om, at de studerende både kan se og høre dig klart og tydeligt, så der er garanti for, at fjernundervisningen får topkarakter.

*Spørgeundersøgelse blandt kunder fra Jabras kundedatabase, april 2020

Behagelig undervisningsmåde.

Fremragende teknik. Smukke og komfortable.

Vores trådløse enheder er kendetegnet ved en let og kompakt konstruktion med et meget højt komfortniveau, og takket være den fremragende batterilevetid kan du trygt stole på, at de står distancen.

Vores headsets er så komfortable, at du glemmer at tage dem af. Og det behøver du heller ikke, for driftssikkerheden er i topklasse. Du bør dog måske tage dem af inden aftensmaden.

Hurtige forbindelser, uanset platform.

Et headset, der er kompatibelt med alle førende Unified Communications-platforme, giver ideelle betingelser for hurtig kommunikation og samarbejdsmuligheder. Takket være den brugervenlige konfiguration er du lynhurtigt klar til at undervise de studerende via Microsoft Teams, Zoom, Google Hangouts eller en hvilken som helst anden platform. Når du har oprettet forbindelse, har de studerende også.

Undervisning uden grænser

Teknik, som følger dig

Kropssproget har stor betydning, når du underviser.

Takket være panoramisk 4K-videoteknologi er de studerende sikret et synsfelt på 180 grader, så du kan gøre brug af visuelle hjælpemidler til at forbedre undervisningen, da det trådløse headset giver dig frie hænder til at gestikulere og undervise dem på præcis samme måde, som du plejer.

Kontakt salgsteamet

Få den bedste løsning til din virksomhed og dit specifikke behov. Vores eksperter kan rådgive om produkter, kompatibilitet og UC-installeringer.

Ansøg om en gratis prøveperiode

Vi tilbyder prøveperioder til virksomheder med over 50+ ansatte, der udskifter deres nuværende enheder eller har et nyt projekt. Vilkår og betingelser gælder.

Øjeblikkelig salgsassistance

Live chat | 1-800-826-4656 | Kl. 8.00-17.00 (EST)

Brug for teknisk support?

Besøg vores supportsider for produktsupport og garantirelaterede spørgsmål. Her kan du finde brugervejledninger, ofte stillede spørgsmål, videoer, kontaktoplysninger m.m.

Få hjælp nu

Vores salgskonsulenter står klar til at hjælpe dig

Beskriv kort din forespørgsel, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Påkrævet

Ansøg om en gratis prøveperiode

Vi tilbyder prøveperioder til virksomheder med over 50+ ansatte, der udskifter deres nuværende enheder eller har et nyt projekt. Vilkår og betingelser gælder.

Øjeblikkelig salgsassistance

Live chat | 1-800-826-4656 | Kl. 8.00-17.00 (EST)

Brug for teknisk support?

Besøg vores supportsider for produktsupport og garantirelaterede spørgsmål. Her kan du finde brugervejledninger, ofte stillede spørgsmål, videoer, kontaktoplysninger m.m.

Få hjælp nu