Bluetooth

Nyd komplet trådløs frihed med vores udvalg af Bluetooth-headset og høretelefoner. Få tydelige samtaler på farten. Vores headset er fremstillet til at holde og designet til brug hele dagen. Vælg blandt mange forskellige bæremåder.

Jabra Halo Free

Jabra Halo Free er Bluetooth® hovedtelefoner, der bliver siddende på plads hele dagen – uanset hvad du laver.
kr 599,00

Jabra Halo Smart

Jabra Halo Smart er et Bluetooth® headset, der er så behageligt, at du bare har lyst til at beholde det på.
kr 699,00

Jabra Eclipse

Med Jabra Eclipse føles det, som om du faktisk kan være to steder på én gang. Med det elegante design og naturtro lydgengivelse føles det som at være der selv, og det er endegyldigt slut med uforståelige samtaler. Lækre lydoplevelser i flot design.
kr 799,00

Jabra Steel

Jabra Steel er et robust headset til byggeri og industriarbejdspladser. Jabra Steel holder forbindelsen under de mest krævende forhold - på byggepladser med støv og snavs eller i vind og vejr ved stilladsarbejde.
kr 799,00

Jabra Halo Fusion

Jabra Halo Fusion Wireless er et avanceret Bluetooth® headset til samtaler og musik i én løsning - brugervenligt og behageligt at have på.
kr 449,00

Jabra Mini

Brugervenligt Bluetooth monoheadset designet til brug hele dagen. Nyd tydelige opkald i HD-lyd. Smart Power Nap-tilstand hjælper dig med at spare batteri. Find den perfekte pasform med et udvalg af EarGels™.
kr 299,00

Jabra Motion

Bluetooth monoheadset med beskyttelse mod vindstøj og HD-lyd. Brug det på kontoret eller på farten. Det er behageligt at have på hele dagen.
kr 799,00

Jabra Stealth

Jabra Stealth, vores debut af den næste generation af Bluetooth®-headset, er væsentligt mindre, letter, mere diskret og tilbyder større komfort og længere taletid.
kr 699,00

Jabra Style

Et trådløst headset, der er lige til, og med alle finesserne til din personlige stil.
kr 399,00

Jabra Storm

Næste generation af Bluetooth-headset med 9 timers taletid. Fjerner vindstøj så du kan have tydelige samtaler selv i blæsevejr og støjende omgivelser. Forbinder nemt med NFC-aktiverede smartphones ved blot at holde de to enheder sammen. Slankt design der er behageligt hele dagen.
kr 599,00

Jabra Supreme+

Professionelt Bluetooth monoheadset med HD-lyd. Aktiv støjdæmpning reducerer baggrundsstøj, så du tydeligt kan høre personen, du taler med. Drej blot mikrofonarmen for at tænde eller slukke headsettet. Kontroller opkald blot med din stemme. Nyd komfort hele dagen med udskiftelige bløde ørepuder.
kr 799,00

Jabra BT2047

Jabra BT2047 er et brugervenligt Bluetooth® headset til mobilenheder.
kr 189,99

Jabra Supreme UC

Unified Communications (UC) gør det lettere for mennesker at kommunikere og arbejde sammen. Og valg af det rette headset kan gøre hele forskellen.
kr 1.125,00

Jabra Talk 2

Få krystalklare og pålidelige, håndfri opkald med dette Bluetooth headset.
kr 229,00

Bluetooth

Nyd komplet trådløs frihed med vores udvalg af Bluetooth-headset og høretelefoner. Få tydelige samtaler på farten. Vores headset er fremstillet til at holde og designet til brug hele dagen. Vælg blandt mange forskellige bæremåder.

JABRA NYHEDSBREV