Jabra indgår samarbejde med metronaps for at ændre erhvervslivets tilgang til produktivitet og kreativitet

Gennem søvn og pauser på jobbet kan man opnå sund og effektiv afslapning og dermed skabe produktivitet og kreativitet på arbejdspladsen14. april 2016 – Jabra og MetroNaps har indgået et samarbejde for at hjælpe arbejdspladserne med at udnytte de produktivitets- og kreativitetsfordele, som lyd og en lur kan medføre. Sammen har Jabra og MetroNaps skabt et ’arbejdsværktøj’, der skal sikre et bedre arbejdsmiljø også i fremtiden. Igennem lang tid har virksomhederne investeret i medarbejderfordele såsom massage, gratis mad og drikke, og nu bliver det så muligt også at tilbyde medarbejderne en god søvn. MetroNaps EnergyPod tilbyder et unikt designet rum, som giver mulighed for at tage en lur på arbejdspladsen, og sammen med Jabra Evolve 80 noise cancellation høretelefonerne har man skabt det fuldendte afslapningsområde.

Med effektiv hvile bliver det muligt at skabe forbindelse mellem højre og venstre hjernehalvdel og synkronisere arbejdsmønsteret med naturlige søvn- og koncentrationsrytmer. De fordele, det skaber for både individet og arbejdspladsen, medfører, at tiden ved skrivebordet eller i møderne bliver langt mere produktiv. Jabra Evolve 80, der er et ’over-ear’ headset med den såkaldte active noise cancellation og eminent lydkvalitet, fås nu sammen med MetroNaps EnergyPod og giver brugerne en fantastisk lydoplevelse, mens de ligger og slapper af i EngergyPod’en.

Bjørn Ekner, Senior Director, Jabra business solution, forklarer: ”Nye arbejdsformer betyder, at måden, hvorpå man designer og driver en arbejdsplads med produktive medarbejdere, ikke alene bør tage højde for tiden bag skrivebordet eller ved møderne men også for pauserne. Erhvervslivet fokuserer i stigende grad på konkurrencefordele i form af kreativitet og produktivitet – begge dele stimuleres i kraft af effektiv hvile og lyd.”

MetroNaps hjælper allerede virksomheder over hele verden med at opnå disse fordele. Google, Huffington Post, Zappos, PWC, Randstad, Mercedes, NASA, Virgin Active og University of Miami anvender alle EnergyPod’en til at facilitere produktivitetsskabende pauser i løbet af arbejdsdagen. Ved hjælp af lydoplevelser af høj kvalitet gør Jabra det muligt at udnytte tiden effektivt både bag skrivebordet og ved møderne. Hele 46% synes, at støjniveauet er den mest distraherende faktor på kontoret*, men MetroNaps og Jabra’s teknologier gør det nu muligt at fokusere og hvile uden forstyrrelser.

MetroNaps’ CEO Christopher Lindholst siger: ”Undersøgelser viser, at det at tage en lur har en positiv effekt på den kognitive funktion, opmærksomheden, produktiviteten og den generelle velbefindende. Ved i forbindelse med en lur på arbejdspladsen at kunne tilbyde den bedste teknologi indenfor lyd, giver vi mulighed for, at medarbejderne virkelig kan få en fordybende oplevelse væk fra skrivebordet eller mødet. Det er tid til at komme væk fra stigmaet omkring det at ’sove på jobbet’ og i stedet for vedstå sig de fordele, der er forbundet med det.”

For mere information fra Jabra omkring de nye arbejdspraksisser samt MetroNaps teknologien check Jabra’s blog.

*Jabra undersøgelse ”Produktivitet på kontoret”, udarbejdet i 2015:
http://blog.jabra.com/downloads/

Pris og tilgængelighed:
MetroNaps EnergyPod er tilgængelig til en vejledende pris på USD 12.985. Metronaps.com.

Stand-alone Jabra Evolve 80 er tilgængelig til en vejledende pris på USD 329. Jabra.com


PR Kontakt
Christina Vedel
Pencil PR
+45 31319106
christina@pencilpr.dk


Om MetroNaps
MetroNaps blev stiftet i 2003 med et enkelt formål: at bekæmpe træthed på arbejdspladsen. Siden da er MetroNaps blevet pioner indenfor udvikling at løsninger til kortvarig hvilepauser på arbejdspladsen. Der findes nu hundredevis af EnergyPod installationer på kontorer, hospitaler, universiteter og i fitnesscentre i en lang række lande spredt over fire kontinenter.

www.metronaps.com


Om Jabra
Jabra er en førende international udvikler og producent af en bred vifte af kommunikations- og lydløsninger. Virksomheden er dedikeret til at få folk til at høre mere, gøre mere og til at udrette mere, end de nogensinde havde troet muligt. Både forbrugs- og erhvervsdivisionerne hos Jabra markedsfører trådløse headsets og headsets med ledning samt mobile speakerphones og speakerphones til kontorbrug, som skal sikre individer og virksomheder større bevægelsesfrihed, bedre komfort og flere funktionaliteter.

Jabra hører under GN Netcom, et datterselskab af GN. Som en del af GN gruppen har Jabra’s produkter et ry for at være innovative, pålidelige og for at levere en brugervenlighed, der bygger på tæt ved 150 års erfaring. GN består af en unik portfolio af medicinske løsninger samt løsninger til både  professionelle og private forbrugere, som alle giver livet en bedre lyd grundet virksomhedens research, indsigt i og erfaring indenfor lyd. GN er tilstede i mere end 90 lande over hele verden, beskæftiger mere end 5.000 medarbejdere og er listet på Nasdaq København.

www.jabra.com

Vind et Jabra Elite Sport