Jabra løfter sløret for næste generation af trådløse sports-headset, der holder styr på din træning

 • Jabra Sport Pulse Special Edition, som er optimeret til løb, er verdens første sports-headset, som automatisk (og vedvarende) måler din maksimale iltoptagelse også kaldet VO2 Max
 • Jabra Sport Coach Special Edition, som er optimeret til fitnesstræning, er verdens første sports-headset, som ved hjælp af TrackFit bevægelsessensoren giver mulighed for automatisk at tælle repetitioner
 • Passiv støjdæmpning, forbedret bas og mulighed for at udskifte skumpropperne i øret og dermed optimere pasformen ved hjælp af de såkaldte COMPLY® Foam Tips in-box, som følger med begge headsets
 • Forbedret svedafvisning med en tre års svedgaranti*
 • Inklusiv Jabra Sport Life App og understøttelse af tredjeparts løbe/fitness apps


København 15. august 2016
– De nye Special Edition sports-headsets fra Jabra kan ligesom forgængerne tilbyde både kvalitetslyd, motiverende musik og intelligent in-ear træning. Derudover byder de nye generationer på forbedringer på alle områder. Det betyder passiv støjdæmpning, et bredere udvalg af ørepropper, som forbedrer pasformen, forbedret slidstyrke og verdens første intelligente sportsfunktionalitet til trænings-entusiaster.

Verdens første intelligente sports-funktionalitet

Da Jabra Sport Pulse blev lanceret i september 2014, introducerede man for første gang et sports-headset med en pulsmåler, der kan måle pulsen direkte i øret. Her to år senere introduceres Jabra Sport Pulse Special Edition og tager nu endnu et innovativt skridt ved at anvende pulsmåleren i øret (sammen med Jabra Sports Life app’en) til konstant at udregne dit VO2 Max niveau, altså dit maksimale iltoptagelsesniveau – en globalt anerkendt og etableret måling

Uanset om man er en erfaren atlet eller blot prøver at komme i form vil den personlige VO2 Max data, der genereres af Jabra Sport Pulse Special Edition, gøre dig i stand til at følge med i din træningsudvikling og få mest muligt ud af din træning. Når din løbetræning er overstået, vil Jabra Sport Life app’en give dig en lang række informationer, som kan hjælpe dig med fremadrettet at forbedre træningsniveauet og give dig et overblik over den tilbagelagte distance, tempo, rute, antallet af forbrændte kalorier samt træningseffekten.

Jabra Sport Coach Special Edition er verdens første sports-headset, der giver dig mulighed for automatisk at tælle dine repetitioner ved hjælp af TrackFitTM bevægelsessensoren. Med træneren direkte i øret får du frihed til at planlægge, følge og koncentrere dig om din træning.

For at sikre at du får mest muligt ud af din tid i træningscenteret fungerer Jabra Sport Coach Special Edition i kombination med Jabra Sport Life App’en. TrackFitTM bevægelsessensoren registrerer dine bevægelser og app’en tæller og lagrer dine gentagelser, hvorefter den rådgiver dig om, hvornår du skal rykke videre til den næste øvelse. Så snart app’en lanceres vil den automatisk kunne tælle ti af de mest almindelige øvelser inklusiv push-ups, lunges og burpees. Ved senere opdateringer af app’en udvides antallet af øvelser med tiden.

Forbedret lyd og flere muligheder for perfekt pasform

Udover et udvalg af forskellige størrelser ørepropper og vinger, leveres begge de to Special Edition headsets med COMPLY Foam Tips som standard, hvilket får ørepropperne til at sidde sikkert fastlåst gennem hele træningen. Begge de nye headsets har tilmed forbedret lydkvalitet, både når det gælder opkald og musik, og kommer således med passiv støjdæmpning og forbedret bas.

Forbedret slidstyrke

Både Jabra Sport Pulse og Jabra Sport Coach Special Editions er støv- og vandafvisende (IP55 standard) og er testet i forhold til amerikanske militærstandarder for vind, regn, sved og stød. Nu medfølger der også tre års svedgaranti*, så du kan være sikker på, at begge headsets holder hvad de lover, uanset hvor hårdt du træner.

En udvidelse af udvalget af sports-headsets

Sammen med de eksisterende Jabra Sport Pulse og Jabra Sport Coach headsets understøtter de nye Special Editions Jabra’s position som førende inden for intelligente lydløsninger, særligt for dem med en aktiv livsstil. Som en del af GN gruppen, der er pioner inden for lyd lige fra sports-headsets til høreapparater, vil Jabra fortsætte med at tilbyde førsteklasses lydudvikling og uovertruffen ekspertise på området.

René Svendsen-Tune, CEO hos Jabra siger: ”Vi har over de sidste par år gjort store fremskridt med vores sports-headsets. Vi er kommet stærkt fra start, og jeg er rigtig glad for, at Jabra nu kan introducere næste generation af sports-headsets med bedre lyd, flere muligheder for at skabe den perfekte pasform samt en række nye sports-funktionaliteter, som aldrig er set tidligere. Jabra Sport Coach og Pulse Special Editions er beviset på vores dedikation, i forhold til at være markedsførende indenfor intelligente lydprodukter”.

Funktionaliteter og produktdetaljer

 • Jabra Sport Pulse Special Edition
  • NY automatisk (konstant) VO2 Max fitness test
  • In-ear pulsmåler
  • Avanceret planlægning og registrering af data baseret på puls
  • Hvilepuls-test
  • Ortostatisk puls-test’’
  • Intelligent in-ear stemmecoaching
 • Jabra Sport Coach Special Edition
  • NY automatisk repetitionstæller med TrackFitTM bevægelsessensor
  • Intelligent in-ear stemmecoaching
 • Førsteklasses lyd og sikker pasform (begge Special Editions)
  • NYE Comply Foam Tips
  • Fantastisk ergonomisk in-ear pasform
  • Foretage og besvare opkald
  • Passiv støjdæmpning og forbedret bas
 • Ergonomisk og fleksibelt design (begge Special Editions)
  • Støv- og vandafvisende (IP55)
  • Letvægt (16 gram)
  • Op til 5 timers tale/musik-afspilning
  • Op til 10 dages stand-by-tid
  • NY tre års udvidet svedgaranti*

Jabra Sport Life app – innovation til eksisterende brugere

Den automatiske trænings-test og den automatiske repetitionstæller vil også være gratis som en opdatering til de eksisterende modeller af henholdsvis Jabra Sport Pulse og Jabra Sport Coach. De nye funktionaliteter er tilgængelige via en softwareopdatering af den medfølgende Jabra Sport Life app, og er en del af et commitment fra Jabra’s side om at ville forbedre de intelligente løsninger gennem hele produktlevetiden.

Læs mere om de opdaterede funktionaliteter og yderligere forbedringer af den nye Jabra Sport Pulse Special Edition og Jabra Sport Coach Special Edition her: http://www.jabra.com/sports-headphones

Pris og tilgængelighed:

Jabra Sport Pulse Special Edition (DKK 1.299) og Jabra Sport Coach Special Edition (DKK 999) vil være tilgængelige hos udvalgte forhandlere fra Q3 2016.

Noter til redaktøren

* Baseret på den et-årige standard garanti plus yderligere to års udvidelse, der bliver tilgængelig, når brugeren downloader Jabra Sport Life App’en. ** Undersøgelse udført af Campbell University, North Carolina, USA, bestilt af Jabra. Det omfattende forsøg gælder løbere på løbebånd, som på samme tid testede Jabra Sport Pulse Wireless op imod medicinsk udstyr, der måler EKG.


PR KONTAKT                                                                                      

Christina Vedel
Pencil PR
(+45) 31 31 91 06
Christina@pencilpr.dk


Om Jabra

Jabra er en førende international udvikler og producent af en bred vifte af kommunikations- og lydløsninger. Virksomheden er dedikeret til at få folk til at høre mere, gøre mere og udrette mere, end de nogensinde havde troet muligt. Både forbrugs- og erhvervsdivisionerne hos Jabra markedsfører trådløse headsets og headsets med ledning samt mobile speakerphones og speakerphones til kontorbrug, som skal sikre individer og virksomheder større bevægelsesfrihed, bedre komfort og flere funktionaliteter. Jabra beskæftiger cirka 1.000 mennesker på verdensplan og skabte i 2015 en årlig omsætning på DKK 3.229 millioner.

Jabra hører under GN Netcom, et datterselskab af GN. Som en del af GN gruppen har Jabra’s produkter et ry for at være innovative, pålidelige og for at levere en brugervenlighed, der bygger på tæt ved 150 års erfaring. GN består af en unik portfolio af medicinske løsninger samt løsninger til både  professionelle og private forbrugere, som alle giver livet en bedre lyd grundet virksomhedens research, indsigt i og erfaring indenfor lyd. GN er tilstede i mere end 90 lande over hele verden, beskæftiger mere end 5.000 medarbejdere og er listet på Nasdaq København.

www.jabra.com

Vind et Jabra Elite Sport