Jabra præsenterer fremtiden for intelligent lyd med 3d lydprojekt


  • 3D responsiv lyd kombinerer integrerede avancerede sensorer med et højkvalitets headset
  • Jabra’s udviklerprogram til intelligente headsets gør lyden til omdrejningspunktet for innovation, inklusiv Microsoft’s løsning til synshæmmede
  • Guide Dogs UK og Microsoft benytter 3D lyd for at hjælpe mennesker med synstab til at komme ud af hjemmet som en del af Cities Unlocked-projektet

[CES, Las Vegas, 6. januar 2016] Jabra præsenterer på CES deres udviklerversion af det intelligente headset, sideløbende med detaljerne om projektets første markante implementering i samarbejdet med Microsoft og Guide Dogs UK. Samarbejdet demonstrerer, hvordan revolutionerende lydoplevelser vil ændre måden, lyd bruges på.

3D-lyd leveres gennem integrerede sensorer, som bestemmer placering, hovedbevægelser og applikation (såsom GPS, gyroskop, kompas, accelerometer) og den nyeste  Bluetoothteknologi™. Det intelligente headset’s applikationer, benytter dataen til at identificere nøjagtigt, hvad du kigger på og giver uanede muligheder for interaktion med dine omgivelser. Den udviklerversion, der præsenteres på CES, er en platform for innovation, og headset- og softwareudviklingsprogrammer er allerede nu tilgængelige for udviklere. Højkvalitets stereoheadsettet er egnet til musik, opkald og medier, men åbner især for en helt ny verden, der gør det muligt endnu bedre at udnytte fordelene ved lyd.

Cities Unlocked med Microsoft

En af de første af disse innovationer er en Microsoftløsning, som udvikles til synshæmmede. Et nyt forskningssamarbejde mellem Microsoft og UK Guide Dogs har udvalgt den intelligente headset udviklerversion til udviklingen af en livsforandrende applikation, der kan give mennesker, der lever med synstab friheden i deres dagligdag tilbage. Projektet, Cities Unlocked, benytter det intelligente headset’s sensorer til at indsamle information og skabe et billede af omgivelserne og dermed gøre den synshæmmede mere uafhængig.

Når lyd gøres intelligent, åbner der sig en helt ny verden af muligheder, for hvordan den bruges i vores liv, fra hverdagsscenarier som sport (eksemplificeret med den specialdesignede Jabra Sport serie) til livsforandrende applikationer som Cities Unlocked. Fremtiden for lydinnovation er lyd, der tager højde for den data, der indsamles gennem avancerede sensorer og reagerer intuitivt på den.

Jabra leverer allerede innovative løsninger takket være deres erfaring indenfor lydinnovation som en del af GN Store Nord (GN). Udviklerprogrammet, der knytter sig til udviklerversionen af det intelligente headset, giver mulighed for yderligere innovaton, da mobiludviklere allerede nu kan begynde at udforske den enorme datamængde fra sensorerne. Applikationerne vil dermed blive mere fintunede til brugerens umiddelbare behov.

ShowStoppers på CES

Besøg Jabra ved ShowStoppers på CES for at høre hele historien og for at se udviklerversionen af det intelligente headset.

Funktioner og specifikationer:

  • De integrerede avancerede sensorer i headset-bøjlen inkluderer GPS, kompas, gyroskop, accelerometer og Bluetooth™
  • I Jabra’s gadetest var GPS’en i headsettet to gange så nøjagtig som GPS’en i en smartphone
  • Dynamisk 3D lyd leveres gennem sensorer, der registrerer hovedets bevægelser og retning
  • Software udviklingsprogrammer er tilgængelige som gratis download på www.developer.jabra.com, med prøve-apps og en 3D lydemulator, der gør det nemt og hurtigt at komme igang med en app på få timer

For mere information om udviklerversionen af det intelligente headset besøg:
http://www.jabra.com/products/bluetooth/jabra_intelligent_headset/jabra_intelligent
www.intelligentheadset.com
https://www.youtube.com/watch?v=wYe9kDqTxR0

For mere information om app-udviklerprogrammet besøg:
https://developer.intelligentheadset.com/ 

For mere information om Microsoft og UK Guide Dogs projektet besøg:
https://news.microsoft.com/en-gb/2015/11/25/cities-unlocked-a-voyage-of-discovery/
www.citiesunlocked.org.uk

For flere nyheder og opdateringer følg os på Twitter @We_are_JabraPRESSE INFORMATION:

Claus Fonnesbech, Head of PR & Earned Media
+45 25 88 41 07 / cfonnesbech@jabra.com 

Christina Vedel, Pencil PR
+45 31 31 91 06 / christina@pencilpr.dk

Om Jabra

Jabra er et brand ejet af GN Netcom – et datterselskab under det NASDAQ QMX noterede selskab GN Store Nord A/S. Jabra er verdens førende i udvikling, produktion og marketing af en bred vifte af kommunikations- og audioløsninger. Jabras afdelinger indenfor forbrugs- og erhvervsprodukter har i mere end to årtier haft ry for at være innovative, pålidelige og brugervenlige. De producerer ledningsbaserede og trådløse headsets samt håndfri enheder til bilen og kontoret, der forbedrer brugerens bevægelsesfrihed, komfort og funktionalitet. Jabra beskæftiger næsten 1000 mennesker over hele verden og havde i 2014 en indtægt på DKK 2,871  millioner. www.jabra.com


Vind et Jabra Elite Sport