Opkald og musik dagen lang i et og samme intelligente headset fra jabra

Jabra Halo Smart Wireless er skabt til at levere den bedst tænkelige lydoplevelse og optimal stemmekvalitet. Samtidig leverer headsettet hele 17 timers batterilevetid – perfekt til folk med et liv på farten

  • Passer til de 79 procent af brugerne, der ønsker et headset, som kan bruges til både opkald og musik, men som synes, at opkaldsoplevelsen i de fleste musikenheder er utilfredsstillende*
  • Jabra Halo Smart er først og fremmest skabt til opkald og anvender mikrofoner af høj kvalitet med integreret beskyttelse mod vindstøj, der forbedrer kvaliteten af samtalen
  • Diskret vibrationsalarm sikrer, at du aldrig mister opkald
  • Kompromisløs lydkvalitet takket være 10mm højtalere og Jabra’s evner indenfor lyd
  • Har nakkebøjle, som sikrer komforten dagen lang og sørger for et uproblematisk skift mellem kald, musik og medier
  • Udvidet batterilevetid giver op til 17 timers taletid eller op til 15 timers musikafspilning
  • En knap er specifikt dedikeret til Google Now™ / Siri™ og tillader flere måder at bruge stemmen på


København 22. juni 2016
– Designet til dem som ønsker en god opkaldsoplevelse, musik på farten og muligheden for nemt at skifte imellem opkald og musik. Jabra Halo Smart wireless er udviklet med stemme og opkaldskvalitet for øje.

Takket være mikrofonerne, der er af særlig høj kvalitet og har indbygget beskyttelse mod vindstøj, leverer Jabra Halo Smart den bedst tænkelige samtaleoplevelse. En oplevelse der kun bliver bedre af, at headsettet har en dedikeret Google Now/Siri-knap og leverer fordybende, fuldspektret lyd via dets 10mm højtalere. Endelig tilbyder Jabra Halo Smart en taletid på op til 17 timer eller 15 timers musikafspilning på blot en enkelt opladning, hvilket gør det oplagt at anvende headsettet hele dagen, hver dag.


Indbygget intelligens

Det intelligente ved Jabra Halo Smart består i muligheden for at lade brugeren håndtere opkald, musik og medier med blot én enkelt enhed. Ifølge nye undersøgelser og studier foretaget for og af Jabra*, vil 79 procent af brugerne gerne have ét headset, der kan håndtere både opkald og musik, men de mener, at samtaleoplevelsen i de fleste musikenheder er for ringe. Jabra Halo Smart giver dig mulighed for at tage et opkald ved at skille de to ørepropper, når de hviler rundt om nakken på dig. Dermed kan du bruge en øreprop til telefonsamtaler og to ørepropper, når du lytter til musik. Headsettet giver dig også mulighed for at anvende Siri™ or Google Now™ ved at trykke på en særlig knap, hvilket giver dig mulighed for at forbinde dig og være velinformeret på forskellig vis. En diskret vibration i nakkebøjlen informerer dig om indkommende opkald, mens Android brugere kan få oplæst kalender notifikationer, emails, tekstbeskeder og beskeder fra sociale medier.

”Vi bruger alle sammen vores mobiltelefoner mere, end vi nogensinde har gjort før, hvad enten det er til at foretage eller modtage opkald, lytte til musik på farten eller se filmklip i en kaffepause. Derfor ønskede vi at udvikle et trådløst headset, der kan leverer en fantastisk lyd uanset, hvad du bruger headsettet til – om det er til at tage imod opkald eller lytte til musik”, forklarer Calum MacDougall, SVP hos Jabra.

Når det gælder de mere basale ting som fx batterilevetid, eliminerer Jabra Halo Smart besværet med konstant at skulle oplade dine høretelefoner. I modsætning til andre løsninger har det et diskret indbygget 230mAh batteri i nakkebøjlen, der gør brug af bøjelige ”flex zoner”, og dermed giver op til 17 timers taletid (eller 15 timers musikafspilning) på blot en enkelt opladning. Der ud over kan du ved hjælp af Jabra Assist app’en checke det præcise batteriforbrug, modtage en alarm, når batteriet er ved at være brugt og få notifikationer om, hvornår du næste gang skal oplade dit headset (baseret på historiske data).

Jabra Halo Smart er den seneste tilføjelse til Jabra Halo familien af trådløse headsets, der er designet til travle mennesker, som har brug for et alsidigt headset. Det første headset i serien var Jabra Halo Fusion.


Pris og tilgængelighed

Jabra Halo Smart fås i tre farver: rød, blå og sort. Headsettet er tilgængeligt online og på udvalgte markeder fra ultimo juli. Vejledende pris DKK 699

* Jabra rekvireret undersøgelse udarbejdet af Lindberg Research med 1.000 deltagere (2015), såvel som studier gennemført af Jabra med registrerede brugere – 4.599 brugere i 2014 og 4.770 brugere i 2016.


PR KONTAKT                                                                                      

Christina Vedel
Pencil PR
(+45) 31 31 91 06
Christina@pencilpr.dk


Om Jabra

Jabra er en førende international udvikler og producent af en bred vifte af kommunikations- og lydløsninger. Virksomheden er dedikeret til at få folk til at høre mere, gøre mere og udrette mere, end de nogensinde havde troet muligt. Både forbrugs- og erhvervsdivisionerne hos Jabra markedsfører trådløse headsets og headsets med ledning samt mobile speakerphones og speakerphones til kontorbrug, som skal sikre individer og virksomheder større bevægelsesfrihed, bedre komfort og flere funktionaliteter. Jabra beskæftiger cirka 1.000 mennesker på verdensplan og skabte i 2015 en årlig omsætning på DKK 3.229 millioner.

Jabra hører under GN Netcom, et datterselskab af GN. Som en del af GN gruppen har Jabra’s produkter et ry for at være innovative, pålidelige og for at levere en brugervenlighed, der bygger på tæt ved 150 års erfaring. GN består af en unik portfolio af medicinske løsninger samt løsninger til både  professionelle og private forbrugere, som alle giver livet en bedre lyd grundet virksomhedens research, indsigt i og erfaring indenfor lyd. GN er tilstede i mere end 90 lande over hele verden, beskæftiger mere end 5.000 medarbejdere og er listet på Nasdaq København.

www.jabra.com

Vind et Jabra Elite Sport