Jabra forbedrer virksomhedernes stemmestyrede kommunikation: Lancerer de første Cortana-integrerede headsets

Jabra giver kunderne flere handlemuligheder med de første Contana-certificerede headsets

30. september 2016 – Jabra, der er specialist i lyd- og kommunikationsteknologi, er den første headsetproducent, der giver adgang til Microsoft’s digitale personlige assistent Cortana. Det sker via de integrerede headsets, som nu er gjort klart til Cortana og integrerer lyd af høj kvalitet med Cortana’s stemmestyringsfunktionalitet. Denne kombination giver brugerne nem adgang til alt det, Contana har at byde på.

Jabra’s har både trådløse og ledningsheadsets, som er integreret med Cortana . De tilbyder UC plug-and-play funktionaliteter og er optimerede til Skype for Business med henblik på at give kunderne mulighed for at opnå det fulde potentiale med deres samarbejdsløsning

  • Jabra Evolve™ Series: Ideelle til kundeservicemedarbejderne ved skrivebordet. Jabra Evolve headsets skaber en fuldendt koncentrationszone rundt om brugeren i det støjende, åbne kontorlandskab, hvilket giver brugeren mulighed for at bevare koncentrationen. Headsets i denne serie er følgende:

    • Jabra Evolve 80
    • Jabra Evolve 65
    • Jabra Evolve 40

  • Jabra Biz 2400 II: HD voice teknologi og en mikrofon med ultra støjdæmpning. Mikrofonen i Jabra Biz 2400 IIgiver den højeste grad af udelukkelse af baggrundsstøj. 
  • Jabra Motion UCIdeelt til den mobile kundeservicemedarbejder. Jabra Motion er udviklet, så det er behageligt at have på hele dagen, og det det giver en god samtaleoplevelse under alle tænkelige forhold, inklusiv miljøer med meget baggrundsstøj.

Holger Reisinger, SVT hos Jabra udtaler: ”Jabra har længe vidst, at lyd spiller en meget væsentlig rolle på arbejdspladsen, hvad enten det er støj fra omgivelserne under telefonsamtaler eller under møder. Fremtidens kommunikation både på og udenfor arbejdspladsen vil være centreret omkring stemmen. På arbejdspladsen vil den i stigende grad handle om stemmekontrol og de produktivitetsfordele samt den gnidningsløse kommunikationsoplevelse, som netop stemmekontrollen kan tilvejebringe. Arbejdspladserne oplever allerede dette i en vis grad, men for virkelig at kunne drage fordel af det skal arbejdspladserne for alvor forstå de muligheder, det kan medføre. Kun såfremt lyd og stemme er af højeste kvalitet kan de imødekomme de lydmæssige udfordringer, som arbejdspladsen byder på.”

PR KONTAKT

Christina Vedel
Pencil PR
(+45) 31 31 91 06
Christina@pencilpr.dk

Vind et Jabra Elite Sport