Der er ingen bånd der binder dig og din nye iPhone 7

28. september 2016 – Endelig er den nye iPhone 7 på gaden. Mange spændende features er blevet tilføjet telefonen, men en enkelt har Apple valgt at fjerne, nemlig jack-stikket. Det betyder fremover en iPhone fri for ledninger og dermed fri bevægelighed. Vi har udvalgt en række trådløse Jabra headsets, som vil passe perfekt til din nye iPhone 7 og sikre dig lyd af højeste kvalitet, uanset om du foretrækker at bruge din telefon til samtale, musik, sport eller medier eller at skifte imellem de forskellige brugsmål.

Den fuldendte trådløshed

Er du sportsfreak og træt af ledninger, der forstyrrer din træning, når du løber, cykler eller træner i fitnesscenteret? Så er det nyeste helt trådløse headset, Jabra Elite Sport, lige noget for dig. Det er vandtæt, giver fuld bevægelsesfrihed, en banebrydende træningsanalyse direkte i øret, god batterilevetid og endelig god musik til træningen.

Jabra Elite Sport har det mest omfattende udvalg af features til træning, hvilket blandt andet omfatter en pulsmåler, som måler pulsen direkte i øret og leverer træningsanalyser med en præcision på 90%+. Fire mikrofoner gør det muligt for headsettet på intelligent vis at skifte imellem mikrofonerne under opkald for at sikre optimal lyd ved samtale. Headsettet leverer op til tre timers opkald og stereomusik plus yderligere seks timers opladning i det medfølgende etui.

Vejl. udsalgspris DKK 1.999,-

Musik og tale i op til 17 timer

Jabra Halo Smart er designet til dig, som ønsker en god opkaldsoplevelse, musik på farten og muligheden for nemt at skifte imellem opkald og musik. Som de øvrige headsets er det trådløst og udviklet med stemme og opkaldskvalitet for øje. Takket være mikrofonerne, der er af særlig høj kvalitet og har indbygget beskyttelse mod vindstøj, leverer Jabra Halo Smart den bedst tænkelige samtaleoplevelse.

Headsettet har nakkebøjle, som sikrer komforten dagen lang og sørger for et uproblematisk skift mellem kald, musik og medier. Endelig tilbyder Jabra Halo Smart en taletid på op til 17 timer eller 15 timers musikafspilning på blot en enkelt opladning, hvilket gør det oplagt at anvende headsettet hele dagen, hver dag.

Vejl. udsalgspris DKK 699,- 

Musik på farten

Jabra Move gør det ligeledes muligt at droppe ledningerne og oplev den imponerende lyd i et stilet trådløst design. Jabra Move Wireless høretelefoner leverer førsteklasses lydoplevelse til musikelskere i et lækkert dansk design. Konstruktionen af rustfrit stål gør Move Wireless velegnet til livet på farten, mens det ultralette design med bløde ørebøffer sikrer dig den ultimative komfort i alle otte batteritimer.

Med disse headphones følger også en ledning, hvis man fx ønsker at spare på batteriet under en lang flyvetur, her kan du vælge at anvende den adapter der følger med den nye iPhone 7, som gør det muligt stadigvæk at anvende headsettet med ledning. Vær med på moden og vælg mellem farverne kobolt, cayenne eller kul.

Vejl. udsalgspris DKK 799,- 


PR KONTAKT

Christina Vedel
Pencil PR
(+45) 31 31 91 06
Christina@pencilpr.dk

Vind et Jabra Elite Sport