CSR og miljøet

Som producent af headset og lydenheder anerkender vi den rolle, vi spiller i beskyttelsen af miljøet, ved at være et ansvarligt medlem af det internationale samfund. Teknologisk affald udgør en stigende del af de materialer, der findes på deponier rundt om i verden. Hos Jabra arbejder vi dedikeret for at reducere vores produkters miljømæssige fodaftryk.
Lifestyle outdoor RF

Hvorfor vores kunder finder det vigtigt

Som virksomhed er man under stigende pres for at sikre sig ansvarlige forretningspartnere. Det er ikke nok at vide, at ens eget hus er i orden. Det er også væsentligt at se på egne leverandører og forhandlere for at sikre, at deres forretningspraksis er etisk, bæredygtig og overholder vedtagne, internationale standarder. Et samarbejde med Jabra giver dig ro i sindet, fordi du ved, at vi deler din forpligtelse til at beskytte planeten og være ansvarlige medlemmer af det internationale samfund.

Som Jabra kunde kan du benytte vores produkter med god samvittighed. Du kan stole på, at vi har gjort alt i vores magt for at designe enheder med minimal miljømæssig påvirkning.

Hvad vi gør

Jabras CSR-indsats omfatter en lang række områder, herunder forpligtelser mht. medarbejderes sikkerhed og trivsel, imødekommelse af lokale og internationale krav til lavt energiforbrug og sikre materialer samt vores løbende indsats for at mindske den miljømæssige påvirkning fra vores virksomhed.

Innovation handler om mere end blot vores produkter

Vi er stolte af at vide, at vi skaber prisvindende headset, som gør vores kunders liv den ekstra smule lettere. Men udover kun at tænke på unikke måder, hvorpå vi kan hjælpe mennesker med at blive mere frie med teknologi, er vi optaget af at skabe metoder, så vores produkter bliver bare en lille smule mere miljøvenlige.

Vi undersøger konstant den måde, hvorpå vi skaber vores produkter, så vi får mest ud af vores råmaterialer, og så vi på den måde kan designe mere bæredygtige produkter. Vi bruger miljøvenlige materialer, og vi begrænser mængden af skadelige stoffer i vores enheder. Vi fokuserer på at skabe lettere headset og på at pakke så mange enheder som muligt i vores forsendelser, så vi kan reducere mængden af brændstof til transporten af vores produkter.

Vi sætter samme høje standarder for vores leverandører og forretningspartnere. Vi samarbejder med dem for at sikre, at de følger en ansvarlig forretningspraksis, både i deres virksomhed og i den måde, de behandler deres ansatte på.

Læs mere om vores CSR politik på gn.com.
Vind et Jabra Elite Sport