Karriere

Hos Jabra interesserer vi os for at få folks liv til at lyde bedre. Vi tænker på den måde, folk arbejder, lever og leger på. Så designer vi produkter, der hjælper dem med at gøre alt dette på en bedre måde.

At arbejde hos Jabra handler om at bruge teknologi til at sætte mennesker fri.

Ledige stillinger

StillingAfdelingPlaceringSlået op

Hvorfor blive en del af Jabra-familien?


 • Fantastiske kolleger

  Du vil blive en del et team af passionerede fagfolk, der elsker at gøre en forskel. Vi arbejder i en afslappet atmosfære med plads til vittigheder og sjov. Du vil føle dig hjemme fra dag ét.

 • Fantastisk følelse af formål

  Vi sætter en ære i alt, hvad vi gør. Vi tror virkelig på at vi kan ændre folks liv i kraft af lyd. Hvis du ønsker at gøre en positiv indvirkning, er dette din chance.

 • Store muligheder

  Uanset om du ønsker at blive en sand ekspert inden for dit felt eller vil udvikle dine lederevner, vil du finde masser af plads til faglig udvikling. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at være den bedste, du kan være.

 • God balance mellem arbejde og privatliv

  Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår, uanset om du lejlighedsvis har brug for at arbejde hjemmefra eller fastlægge din egen arbejdstid. Vi forstår, at arbejde er ikke alt, og vi respekterer dit personlige liv fuldt ud.

 • Fantastiske fordele

  Vi tilbyder konkurrencedygtige lønninger, en god pensions- og forsikringspakke samt fem ekstra betalte fridage om året.

Hold dig i kontakt med os

Følg Jabra på LinkedIn og få de seneste nyheder.

Uopfordrede ansøgninger

Din ansøgning og CV bliver gemt i seks måneder. Hvis din profil matcher en af vores ledige stillinger i GN, vil vi kontakte dig.

Indsend en uopfordret ansøgning og dit CV >
Vind et Jabra Elite Sport