Om Jabra

Vi er Jabra

Vi får livet til at lyde bedre.

Hver dag inspirerer vores intelligente lydløsninger folk på måder, de aldrig troede var muligt.

Vi inspirerer atleter, gamle og unge til at skubbe grænser og gøre deres bedste, takket være vores innovative sportsheadset med stemmevejledning i realtid og intelligente apps, som hjælper dig med at holde dig motiveret og fokuseret.

På arbejdet får vi dig til at være endnu mere produktiv. Vi kan hjælpe dig med at gøre din koncentration, kommunikation og samarbejde bedre og gøre samtale lettere. Det gør vi ved at hjælpe dig med at lukke støj ude og levere krystalklar lyd.

Vi gør det også muligt for dig at nyde den musik, du elsker, mens du er på farten, med rig og medrivende lyd. Og du kan ubesværet skifte for at foretage et opkald og skifte tilbage igen. Alt sammen med helt klar lyd.

Det er vores livsværk at omdanne liv i kraft af lyd.

Vores inspiration

Vi er konstant banebrydende og udfordrende. Vi er inspireret til hele tiden at finde på nye måder at forbedre den lyd, du hører.

Ligesom man kunne forvente fra et lydmærke er vi ekspertlyttere. Så vi lytter godt efter, hvad folk har brug for.

Og for at hjælpe med at få det til at ske, investerer vi mere end 10% af vores koncerns omsætning i forskning og udvikling hvert år. Dette gør det muligt for os at fortsætte kampen for banebrydende teknologi, som vi har gjort i mange år.

Det er sådan, vi er i stand til at lede feltet i måling og analyse af biometriske data fra det menneskelige øre for at forbedre sundheden og sportslige præstationer.

Vi forbedrer også produktiviteten på arbejdspladsen ved konstant at finjustere blandingen af teknologi og kultur for at hjælpe mennesker med at opnå en bedre balance mellem arbejde og privatliv. 

Vi er GN

Jabra er stolt af at være en del af GN-koncernen - en modig og opfindsom gruppe af mennesker, der har været med til at bryde nye grænser siden 1869.

Fra vores hjem i København, Danmark, revolutionerede GN-koncernen kommunikation ved at lægge verdens første søkabel, som gennemførte den første telegraflinje, der forbinder øst til vest og bragte verden tættere sammen.


GN

Læs mere

Pionerånd

Ånden i GN-koncernen har inspireret os til at bryde et par af vores egne grænser. Verdens første ultra-støjdæmpende mikrofon, verdens første Bluetooth® headset og verdens første sportsheadset med integreret pulsmåler, bare for at nævne et par stykker.

Vi deler ikke bare GN-koncernens pionerånd; vi deler deres viden og ekspertise. Og takket være vores tætte samarbejde med ReSound, vores søsterbrand, har vi uovertrufne lydkapaciteter.

ReSound er verdens førende eksperter inden for høreapparater. De blander design og teknologi for at bringe folk med kraftige høretab tættere på de ting, de elsker. Deres kraftfulde, diskrete og smarte høreapparater kan styres af integrerede apps. Dette giver en naturlig, personlig høreoplevelse og kan omdanne høreapparaterne til trådløse stereo-hovedtelefoner.

Vi ved, hvad de ved. Hvilket betyder, at ingen andre forstår lydens videnskab, som vi gør. Sammen kan vi virkelig få livet til at lyde bedre.

Flere oplysninger ›

Antikopi-program

Pas på forfalskede produkter. Rapport et her.

Flere oplysninger ›

CSR og miljøet

Sådan reducerer vi vores påvirkning af miljøet.

Flere oplysninger ›

Mediebibliotek

Find brochurer, datablade, produktbilleder og meget mere.

Flere oplysninger ›
Vind et Jabra Elite Sport