Der er ingen video-selvstudier til dette produkt
Der er ingen fejlfinding til dette produkt
Ofte stillede spørgsmål

FAQ - Top 5 spørgsmål

• Kan jeg benytte min Jabra-enhed med min iPhone?

Du kan benytte din Jabra-enhed med din Apple iPhone, men bemærk dog, at mens Jabra-enheden er kompatibel med iPhone telefon-applikationer, vil musik-applikationer muligvis ikke fungere korrekt dvs. funktionerne for Afspil/Pause, Spring over, Næste/Forrige, Lydstyrke Op/Ned osv.

Var dette nyttigt?

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Hjælp os med at blive bedre

Fortæl os om din oplevelse

Hvordan kan vi gøre det mere nyttigt for dig?

Send Annuller
  • Jeg har problemer med stereofunktionen (A2DP) på min Jabra speakerphone i bilen.

Funktionerne kan kun benyttes, hvis din telefon understøtter dem. Det er også muligt, at du skal nulstille kommunikationen mellem mobiltelefonen og din Jabra speakerphone til bilen.

Foretag følgende trin:

1. Sluk for mobiltelefonen, og tag batteriet ud i 10-15 sekunder. Når batteriet sættes i igen, og telefonen tændes, skal funktionen være aktiv igen.
    2. For at nulstille din speakerphone til bilen indsættes en lille genstand i hullet på enhedens bagside og holdes inde nogle få sekunder. Når speakerphonen tændes igen, skal du foretage proceduren til parring igen, da data for parring mistes ved nulstilling.

Se yderligere detaljer i brugsvejledningen til din mobiltelefon.

Var dette nyttigt?

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Hjælp os med at blive bedre

Fortæl os om din oplevelse

Hvordan kan vi gøre det mere nyttigt for dig?

Send Annuller
  • Kan jeg parre flere mobiltelefoner med min Jabra speakerphone til bilen?

Ja, du kan parre op til 8 mobiltelefoner med din Jabra speakerphone til bilen. Du kan dog kun forbinde og benytte to mobiltelefoner på samme tid, f.eks. din arbejds- og mobiltelefon.

Var dette nyttigt?

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Hjælp os med at blive bedre

Fortæl os om din oplevelse

Hvordan kan vi gøre det mere nyttigt for dig?

Send Annuller
  • Jeg kan ikke forbinde min Jabra speakerphone og radio til bilen via FM-sender.

Prøv venligst følgende trin:

1. Sørg for at radioen er tændt og din speakerphone til bilen er sat til FM-tilstand (FM statusikonet er tændt).
    2. Hvis din radio ikke kan finde FM-frekvensen, der er opsat af din speakerphone til bilen via søgefunktionen, skal FM-frekvensen tunes manuelt på radioen. Læs venligst radioens brugermanual for at finde ud af, hvordan du manuelt kan ændre frekvensen. Hvis din radio er sat til TA (trafikannoncering) så slå TA fra, og din radio bør kunne finde din speakerphone til bilen, ved at benytte søgefunktionen på radioen.
    3. Hvis ikke, kan du tune manuelt. Søgefunktionens følsomhed på din radio afgør, om den kan finde frekvensen fremsat af din speakerphone til bilen. På nogle radioer kan du justere følsomheden, og dermed gøre det muligt at finde frem til speakerphone-frekvensen, når du søger. Hvis ikke, så søg manuelt. I byområder kan det muligvis være svært at finde en tydelig frekvens. Det anbefales derfor, at benytte en lavere eller højere frekvens på FM-frekvensen (f.eks. 88,1 eller 107,7 MHz), hvor du vil have bedst chance for at finde en tydelig frekvens.

Var dette nyttigt?

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Hjælp os med at blive bedre

Fortæl os om din oplevelse

Hvordan kan vi gøre det mere nyttigt for dig?

Send Annuller
  • Kan min Jabra speakerphone til bilen fungere med andet Bluetooth-udstyr?

Din speakerphone til bilen er designet til at fungere med Bluetooth mobiltelefoner. De kan også fungere med andre Bluetooth-enheder, der er kompatible med Bluetooth version 1.1 eller højere og understøtter et headset, håndfri og/eller en avanceret lydfordelingsprofil (A2DP).

Var dette nyttigt?

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Hjælp os med at blive bedre

Fortæl os om din oplevelse

Hvordan kan vi gøre det mere nyttigt for dig?

Send Annuller

FAQ - Alle spørgsmål

• Lyd

• Jeg har problemer med stereofunktionen (A2DP) på min Jabra speakerphone i bilen.

Funktionerne kan kun benyttes, hvis din telefon understøtter dem. Det er også muligt, at du skal nulstille kommunikationen mellem mobiltelefonen og din Jabra speakerphone til bilen.

Foretag følgende trin:

1. Sluk for mobiltelefonen, og tag batteriet ud i 10-15 sekunder. Når batteriet sættes i igen, og telefonen tændes, skal funktionen være aktiv igen.
      2. For at nulstille din speakerphone til bilen indsættes en lille genstand i hullet på enhedens bagside og holdes inde nogle få sekunder. Når speakerphonen tændes igen, skal du foretage proceduren til parring igen, da data for parring mistes ved nulstilling.

Se yderligere detaljer i brugsvejledningen til din mobiltelefon.

Var dette nyttigt?

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Hjælp os med at blive bedre

Fortæl os om din oplevelse

Hvordan kan vi gøre det mere nyttigt for dig?

Send Annuller
    • Hvorfor er den en statisk lyd i min Jabra speakerphone til bilen?

Alle trådløse enheder kan forstyrres af interferens, der kan påvirke funktionen. Kontroller, at der er en direkte kontaktlinje mellem speakerphone og telefon. Bluetooth signalet kan have svært ved at gå uhindret gennem vægge, bygninger og mennesker. Statisk lyd eller interferens kan skylde forstyrrelser fra omgivelserne. Interferens kan forårsages af blandt andet computere, trådløse telefoner, mikrobølger osv.

Var dette nyttigt?

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Hjælp os med at blive bedre

Fortæl os om din oplevelse

Hvordan kan vi gøre det mere nyttigt for dig?

Send Annuller
    • Min Jabra enhed annoncerer ikke opkalders navn ved indkommende opkald.

Kontroller, at din telefonbog understøtter Bluetooth telefonbogens adgangsprofil (PBAP), og at navnet på opkalderen er opført i telefonbogen.

Bemærk, at på nogle Android telefoner vises en advarselsmeddelelse om adgang til telefonbog i øverste venstre hjørne. Du skal vælge beskeden og acceptere forbindelsen, for at funktionen opkalds-ID fungerer korrekt.

Var dette nyttigt?

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Tak for din tilbagemelding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så klik her for kontaktoplysninger

Hjælp os med at blive bedre

Fortæl os om din oplevelse

Hvordan kan vi gøre det mere nyttigt for dig?

Send Annuller
    • Jeg kan ikke høre noget i min Jabra speakerphone til bilen.

Foretag følgende trin:

1. Skru op for lydstyrken på speakerphonen.
      2. Kontroller, at speakerphonen er parret med telefonen.
      3. Kontroller, at telefonen er tilsluttet til speakerphonen. Hvis du ikke kan foretage tilslutning via telefonens Bluetooth menu eller ved at trykke på besvar/afslut-knappen, følges proceduren for parring.