Jabra Sport Life

Jabra Sport Life er den medfølgende app til Jabra Elite Sport, Jabra Sport Pulse, Jabra Sport Coach og Jabra Sport Pace. Det er din ultimative alt-i-én træningsløsning og næste generations træningspartner, der administrerer din fitnessaktivitet.

Planlæg, monitorer og evaluer din præstation. Coaching i øret giver dig feedback i realtid for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af hver session.

Works with:

Hold din korrekte takt

Træn ikke bare ud fra, hvordan du har det, men træn i overensstemmelse med det, din krop rent faktisk foretager sig. Live feedback fra hjertefrekvensdata lader dig konfigurere din træning. Vores coaching-funktion integreres direkte med hjertefrekvensoplysninger, der lader dig vide, hvornår du skal træne hårdere eller slappe lidt af.

Udarbejd din korrekte cardiotræning

VO2 måler dit kardiovaskulære system ved at vurdere din krops evne til at optage ilt. Ud fra dette kan vi hjælpe dig med at fastslå dit fitnessniveau. Nu ved du, om du træner inden for det korrekte VO2-område såsom din hjertefrekvenszone.

Works with:
Works with:

Fokus på de korrekte øvelser

Du fokuserer på øvelsen, og vi fokuserer på at tælle. Vores funktion Automatisk øvelsestælling sporer din bevægelse via sensorer i vores øretelefoner, giver dig en nedtælling på din smartphones skærm og kommer med feedback via meddelelser i øret. På din skærm kan du også se videoer, der fremhæver den korrekte måde til at udføre en øvelse på.

Sæt dit korrekte tempo

Baseret på din træning, aktuelle fitnessniveau og de gange, du har løbet/cyklet, kan vi hjælpe dig med at forudsige, hvor længe det vil tage dig at gennemføre din afstand. Vi kan også hjælpe dig med at forbedre din tid.

Works with:
Works with:

Overhold de korrekte restitutionstider

Du arbejder hårdt med at nå dine mål – men god træning kræver forståelse af, hvor lang tid din krop behøver til at komme sig mellem øvelser og træningssessioner. Derfor har vi skabt en app, der analyserer dine træningsresultater og live feedback og lader dig vide, hvornår – og hvor længe – du skal hvile dig.

Download

Sprog og krav: Du finder nærmere oplysninger på App Store og Google Play.