Jabra Evolve

Støjdæmpende kontorheadset

Få færre afbrydelse på kontoret og bliv mere produktiv

Hvis dit kontorlandskab har meget baggrundsstøj, er Jabra Evolve en god og nem løsning til at bekæmpe forstyrrelser. Evolve fås både med USB/3,5mm ledning og i trådløse varianter, og hjælper dig med at holde fokus på dit arbejde ved at afskærme mod støj og afbrydelser.

Hvem kan deltage i testen?

Tilbuddet gælder for beslutningstagere i virksomheder i Danmark med mindst 50 potentielle headsetbrugere. Alle forespørgsler vil blive kvalificeret af en Jabra repræsentant.


Højteknologisk Noise Cancellation

Hold fokus selv i de mest støjende miljøer. Alle modellerne har “passiv” Noise Cancellation, hvor ørepuderne hjælper med at blokere stemmer o.lign. ude. Udvalgte har såkaldt “aktiv” Noise Cancellation, der yderligere fjerner støj og skaber en boble af koncentration omkring dig.

Busy Light

Headsettet har et rødt lys på siden der automatisk tænder når du er på kald, og dermed signalerer at du ikke vil forstyrres. Det kan også tændes manuelt.

Lavet til kald og musik

Headsettet har højttalere i høj kvalitet der er bygget til både kald og musik, så du behøver ikke gå på kompromis med musikkvaliteten for at have et godt headset til konferencekald.

Alle forespørgsler vil blive kvalificeret af Jabra.
Læs vilkår og betingelser.

Test Jabra Evolve gratis i 14 dage

Test Jabra Evolve gratis i 14 dage