Jabra lancerer nyt avanceret headset helt uden ledninger

  • Fire mikrofoner gør det muligt for headsettet på intelligent vis at skifte imellem mikrofonerne under opkald for at sikre optimal lyd
  • Op til tre timers opkald og stereomusik plus yderligere seks timers opladning i det medfølgende etui
  • Sidder sikkert fast helt uden ledninger, og kan anvendes med enten den ene eller begge ørepropper
  • Avanceret personlig træningsanalyse, som tilvejebringes ved hjælp af indbygget pulsmåler

1. september 2016 – Jabra fortsætter sin revolutionerende udvikling af headsets og introducerer nu den helt enestående Elite serie, der i høj grad trækker på GN gruppens mangeårige erfaringer med udvikling af både headsets og høreapparater.

Det første produkt i serien, Jabra Elite Sport, er det mest teknisk avancerede og helt trådløse sports-headset* på markedet. Det er vandtæt, giver fuld bevægelsesfrihed, en banebrydende træningsanalyse direkte i øret, god batterilevetid og endelig god musik til træningen.

Et headset helt uden ledninger giver ægte frihed

Jabra Elite Sport er skabt med henblik på at opnå fuldstændig bevægelsesfrihed, uanset om du vælger at bruge den ene eller begge ørepropper. Headsettet giver dig en helt unik stereolyd ved både opkald og musik og dertil følger en lang række funktionaliteter til træning.

Et bredt udvalg af forskellige ear gels og vinger sørger for, at du opnår et behageligt og sikkert fit, og sikrer samtidig, at du får den optimale lydoplevelse.

Når det gælder opkald, benytter Jabra Elite Sport sig af to integrerede mikrofoner i hver øreprop. Den ene opfanger din stemme, den anden fokuserer på den udefrakommende lyd. Når disse input sammenholdes bliver baggrundsstøjen identificeret og fjernet, hvilket giver dig den optimale lyd, hvad enten det gælder opkald, musik eller træningsinstruktioner. Får du et indkommende opkald, mens du løber, har du mulighed for ved hjælp af stemmestyring at håndtere opkaldet uden at røre din telefon. Headsettet har op til tre timers batterilevetid, når det er fuldt opladt, hvilket er mere end rigeligt til de fleste træningsprogrammer. Hertil kommer op til seks timers ekstra opladning, når headsettet lægges i det medfølgende etui.

Træning uden ledninger

I en stor international undersøgelse** angiver 77 procent af deltagerne, at de foretrækker at træne uden ledninger (for at undgå at ledningen sætter sig fast og trækker ørepropperne ud). 69 procent af deltagerne angiver, at de regelmæssigt lytter til musik, når de træner. Det er derfor ingen tilfældighed, at det første headset i Jabra Elite serien helt uden ledninger er et headset lavet til sport.Jabra Elite Sport har det mest omfattende udvalg af features til træning, hvilket blandt andet omfatter en pulsmåler, som måler pulsen direkte i øret og leverer træningsanalyser med en præcision på 90%+. Dertil følger en integreret app, som giver mulighed for automatisk at holde styr på træningen (VO2 Max måling), anslår den samlede træningstid og vejleder omkring restituering. Jabra Sport Life app’en leverer disse opdateringer i realtid direkte i øret, så man undgår at afbryde sin træning. Alt den data, der genereres af Jabra Elite Sport og lagres i app’en, giver dig mulighed for at holde styr på og konstant forbedre udviklingen af din træning over tid.

Jabra Elite Sport har en udvidet treårig forsikring mod sved*** og er testet til at fungerer i mindst 30 minutter, mens det er nedsænket i vand i op til en meters dybde.

Elite Sport headsettet understøtter alle de store smartphone operativsystemerne (både Android & iOS).

Mere end 145 års erfaring indenfor lyd

Jabra er pionerer indenfor lyd, og som en del af GN gruppen er Jabra Elite Sport således skabt på baggrund af mere end 145 års erfaring indenfor udvikling af høreapparater og headsets.

CEO hos Jabra, René Svendsen-Tune siger: ”Det, jeg virkelig synes er fantastisk ved vores første helt trådløse headset, er, at det giver brugeren en oplevelse, som kun Jabra kan tilvejebringe. Vi har brugt vores R&D ekspertise fra hele GN gruppen til at udvikle ikke bare det mest teknisk avancerede helt trådløse headset men faktisk den mest fuldendte ledningsfrie oplevelse. Jabra Elite Sport er et eksempel på et intelligent headset, der sørger for virkelig gode opkald og musik, og samtidig giver brugeren så meget mere med i købet”.

Læs mere om Jabra Elite Sport på: http://www.jabra.com/elitesport

Pris og tilgængelighed

Jabra Elite Sport vil være tilgængeligt online og i butikker i løbet af oktober 2016 til en vejledende pris på DKK 1.999.

Noter

* 7. Juli 2016. Fakta på Jabra.com/commercial-claims

** International undersøgelse med 5.000 respondenter: Jabra Sport Sudio Survey, November 2015

*** Et års standard garanti, for at aktivere garantiperioden med yderligere to år kræver det en registrering via Jabra Sport Life app’en

 

PR KONTAKT

Christina Vedel
Pencil PR
(+45) 31 31 91 06
Christina@pencilpr.dk

Vind et Jabra Elite Sport