Få pulsen op med jabra sport pulse inden årets maratonløb

København, April 2016 Uanset hvor god du er til at løbe, er et maraton ikke noget man bare lige løber. Hvis du er træt af ubehagelige høretelefoner, der hele tiden falder ud, når du sveder, og du ønsker en løsning, som beviseligt kan forbedre en hvilken som helst form for workout, så behøver du ikke lede længere – Jabra Sport Pulse er svaret.

Denne all-in-one træningsløsning kombinerer både en meget præcis pulsmåler i øret, en fantastisk Dolby lyd samt stemmecoaching i realtid, som tilsammen vil inspirere dig til at gøre selv det umulige muligt. Dette overlegne, state-of-the-art headset er optimeret til løb, og er udstyret med verdens første biometriske pulsmåler, som måler direkte i øret.

De kraftfulde højtalere og muligheden for at brugeren selv kan definere musikoplevelsen gør, at Jabra Sport Pulse Wireless kan levere trådløs lyd i verdensklasse. Træning handler i høj grad om følelsen af frihed, så hvorfor være bundet af ledninger? Afspil eller sæt musikken på pause, spring numre over, tilpas volumen og besvar opkald med et hurtigt tryk på ørepropperne.

Den meget præcise biometriske pulsmåler i øret samt Jabra Sport Life app’en sørger for, at du altid træner i den rigtige træningszone. Den personlige stemme coaching giver dig feedback på din træning under hele dit træningsforløb. Test dit fitnessniveau og dine aerobic kompetencer, tilpas dine træningszoner efter din hjerterytme og sæt personlige mål baseret på distance, tid eller forbrændte kalorier.

Udviklet efter amerikanske militærstandarder hvad angår regn, stød, sand og støv. Det betyder, at du, uanset hvordan vejret arter sig, den dag du skal løbe maraton, kan holde det fulde fokus på mållinjen.

Læs mere om Jabra’s udvalg af sportsprodukter på www.jabra.dk/sport

Jabra Sport Pulse™ - Optimeret til løb

Til den “øvede løber”

Biometrisk pulsmåler i øret

Dolby® lyd

Integreret app: mange features

Avanceret planlægning og tracking baseret på pulsmåling

Avanceret V02 Max aerobic fitness test
Hvilepuls test
Ortostatisk puls test

Smart in-ear stemme coaching

Vejr- og stødafvisende (IP55)

16 gram

Op til 5.5 times tale og musikafspilning inkl. pulsmåling

Op til 10 dages stand-by tid

Foretage og tage opkald

Fantastisk ergonomisk in-ear pasform


For inspiration – se Jabra’s film ”This is Where it Starts”: https://www.youtube.com/watch?v=Fkr1t1kMnCk

Pris og tilgængelighed:
Jabra Sport Pulse forhandles til en vejl. salgspris på DKK 1.599,-. Produktet forhandles bl.a. hos Fona og Marathon Sport, for nærmeste forhandler besøg: www.jabra.dk

PR Kontakt
Christina Vedel
Pencil PR
+45 31319106
christina@pencilpr.dk


Om Jabra
Jabra er et brand ejet af GN Netcom – et datterselskab under det NASDAQ QMX noterede selskab GN Store Nord A/S. Jabra er verdens førende i udvikling, produktion og marketing af en bred vifte af kommunikations- og audioløsninger. Jabra’s afdelinger indenfor forbrugs- og erhvervsprodukter har i mere end to årtier haft ry for at være innovative, pålidelige og brugervenlige. De producerer ledningsbaserede og trådløse headsets samt håndfri enheder til bilen og kontoret, der forbedrer brugerens bevægelsesfrihed, komfort og funktionalitet. Jabra beskæftiger næsten 1000 mennesker over hele verden og havde i 2014 en indtægt på DKK 2,871  millioner.www.jabra.dk

Vind et Jabra Elite Sport