Samarbejde for succes

Når du vinder, vinder vi – det er drivkraften bag vores WIN Partner Program. Eftersom vi deler interessen i at betjene vores kunder bedst muligt, gør vi alt, hvad vi kan, for at give dig de rette værktøjer og den viden, du har brug for, for at sælge Jabra lydenheder.
 
Vores partnerprogram sørger for produkt- og salgstræning, kampagnematerialer og teknisk support. Vi samarbejder med dig for at hjælpe dig med at vokse på dit lokale marked og levere en positiv kundeoplevelse. Du vil lære vores produkter at kende ud og ind og blive ekspert i alt om Jabra.
 
Med Jabra får du prisvindende produkter, en forpligtelse til innovation og en professionel partner, der er dedikeret til at støtte dig og vores fælles kunder.

JABRA AUTORISERET FORHANDLER Som autoriseret Jabra forhandler vil du have adgang til salgs-, markedsførings- og uddannelsesmateriale samt teknisk support. Derudover vil du have mulighed for at præsentere dine kunder for en komplet portefølje over Jabra håndfri løsninger og øge dit salg.
PARTNERE DER SÆLGER JABRA LØSNINGER TIL ERHVERVSLIVET
Jabra guldpartnerDet højeste niveau giver dig flest fordele. Som guldpartner får du support gennem hele dit salgsforløb - fra begyndelsen til slutningen. Du bliver ikke blot mere synlig på Jabra.dk, du kan også drage fordel af fælles salgs- og markedsføringsplaner, partnerseminarer/events, demo produkter, præ-lanceringer og så har du også mulighed for at få midler fra Business Development Fund programmet.
Jabra sølvpartner Sølvpartner-status tilbyder en række fordele samt konkret fokus på salg og vækst. Som sølvpartner har du adgang til kunde-leads fra Jabra, co-branding af marketingkampagner, Jabra ecademy og salgsværktøjer.
JABRA REGISTRERET PARTNER Er du registreret som partner har du adgang til PartnerNet, en dør til Jabra's univers, der inkluderer eksklusiv brug af Jabra partnerlogoet. Byg videre på din viden om Jabra produkter, ved at benytte Jabra ecademy. Hold dig opdateret med vores e-nyhedsbrev til partnere via nyhedssektionen på PartnerNet.